Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Festival Kontaktlinser Kostymer
1920 og Gatsby 1950 1960 og Hippie 1970 og Disco 1980 og 1990 Barn og Tenåring Bart og skjegg Burlesque Doktor og Sykepleier Dyr og Insekt Engler og Demoner Eventyr Funny og Utdrikningslag Glamour Gull og Sølv Halloween Hawaii og Reggae Historisk Hund Jul og Nyttår Kjendiser og Ikoner Klovner Maskerade Maskot Militær Og Marine Nasjonaliteter Oktoberfest Pimp og Slut Pirat Politi og Røver Rainbow og Pride Second Skin Skole og Utdanning Sport Stand Out Suits Steam Punk Strømper og Hansker Superhelter/Film Tutu Skjørt Ville Vesten
Make Up Moro og Gadget Partyutstyr UV og Glow Party Valentines

Eurolite Smoke Fluid- E- Extreme 1 L

Varenummer: 51704324

Eurolite røykvæske - Laget i Tyskland
Tillit er bra, kontroll er selvsagt bedre - derfor tester vi våre røykvæsker i henhold til gyldige normer for å oppfylle de juridiske kravene, for eksempel REACH-loven. Det må være grunner til at et produkt har hatt offentlig tillit i mer enn to tiår. Det må være grunner til at vi i 20 år har solgt mer enn en million enheter røykfluid.
Kvalitet og pålitelighet er de avgjørende komponentene for suksess. Våre kunder vet at de får et absolutt høy klasse produkt med Eurolite væsker.

NOK 99,-

For å være høy klasse må et produkt gjøre mer enn bare å fungere - det må garantere at det ikke er helsefare. Dette kan høres litt for dramatisk, men sannheten er: urent væsker kan påvirke luftveiene sterkt. Videre kan lett brennbare væsker forårsake alvorlige skader. Mange leverandører bryr seg ikke om disse farene.
På Steinigke tester vi imidlertid våre væsker sterkt. Og i tillegg lar vi uavhengige legemer kontinuerlig kontrollere væskene.
Derfor kan vi garantere at væskene våre er

-vannbasert
-luktfri
-Glycerine fritt
-non-toksisk
Ikke skadelig for helsen
-helt biologisk nedbrytbart
non-antennelig.
Alle som bruker våre røykvæsker, legger tillit til oss.

I SAMME KATEGORI
HAZEBASE Base Highpower Fogger

HAZEBASE Base Highpower Fogger

15999,-

Bestillingsvare

EUROLITELED FF-5 Fog Flower

EUROLITELED FF-5 Fog Flower

1299,-

Bestillingsvare