Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Festival Kontaktlinser Kostymer
1920 og Gatsby 1950 1960 og Hippie 1970 og Disco 1980 og 1990 Barn og Tenåring Bart og skjegg Burlesque Doktor og Sykepleier Dyr og Insekt Engler og Demoner Eventyr Funny og Utdrikningslag Glamour Gull og Sølv Halloween Hawaii og Reggae Historisk Hund Jul og Nyttår Kjendiser og Ikoner Klovner Maskerade Maskot Militær Og Marine Nasjonaliteter Oktoberfest Pimp og Slut Pirat Politi og Røver Second Skin Skole og Utdanning Sport Stand Out Suits Steam Punk Strømper og Hansker Superhelter/Film Tutu Skjørt Ville Vesten
Make Up Moro og Gadget Partyutstyr UV og Glow Party

VÅRT NYHETSBREV

Om oss

Velkommen til Kostymeparty.no

Kostymeparty.no er et selskap i ED Sport kjeden.

Kostymeparty.no har som målsetning for å være ledende innen kostymeutvalg med tilbehør. Vi arbeider for rimelige priser, kvalitet ved at vi velger kjente merkevarer og stort utvalg både innen kostymer og tilbehør.
Vi har mye moro til alle og enhver!

Kostymeparty.no har sitt hovedlager og fysiske butikk i Sørlandsparken i Kristiansand. En stor butikk med bredt utvalg, prøverom og samme pris i butikk som på nett. Det er fra denne lokasjonen vi sender ut varer fra vår nettbutikk. Alt av våre systemer er topp moderne med det nyeste av butikkdata og nettbutikk. Dette for å sikre deg som kunde en trygg handel både i butikk og på nett.

Kostymeparty.no eies av ED Sport som drifter flere store nettbutikker i Norge.

Vi har derfor ett stort og velfungerene apparat ved at vi sender og pakker samme dag ordren kommer inn. Kommer ordren i løpet av helgen eller etter opphenting fra Posten eller Nordpost som er ca. klokken 14:00 alle hverdager. Så sender vi fortløpende første virkedag.

Adresse: 
Kostymeparty.no
Barstølsveien 58
4636 Kristiansand

Like vår Facebook side. Vi annonserer alltid nyheter og vi har egne Facebook kampanjer.

Veibeskrivelse:
Kostymeparty.no er nabo med Rolf`s Elektro. Dette er samme bygning som Barnas Hus og Right Price Tiles i Sørlandsparken.
Rett over gaten er Sørlandssenteret med inngang til Rusta, Go-Karten og
 Planeten Pluto.
Vi ligger helt inntil hovedveien (Barstølveien 58) og man kan svinge rett av veien og tilgang til masse parkeringsplasser rett utenfor butikken. Du vil se en 4 meter høy og bred kostymeparty.no banner rett med inngangsdøren.

Og husk markedets raskeste levering! 
Kostymeparty.no eies av ED Sport kjeden som driver flere store nettbutikker og butikker i Norge. Vi har tilsammen over 3000 kvm. med butikk og lagerlokaler som er fylt opp med våre varer klare for levering, og mange erfarne ansatte som er superklar til å ta i mot din bestilling. Vår erfaring siden etablering 2003 gir deg den trygghet som du skal ha.Mvh.
Kostymeparty.no - Team
- skal du på kostymeparty, så besøker du kostymeparty.no først!

Miljø:

Kostymeparty.no og ED Sport kjeden er medlem av Eurovironment.
Vi tar imot EE-avfall som er tilnærmet likt det vi selger.

Åpningstider for Kostymeparty.no

 

 

Bestillnger på nett: 24 timers service


Åpningstider:
Mandag - Fredag; 11.00 - 19.00

Lørdag; 10.00 - 16.00
Søndag; Stengt

Besøk oss i vår store butikk i Sørlandsparken - Kristiansand

Telefon eller e-post:

Telefon: 416 75 600
post@kostymeparty.no

Kostymeparty.no eies av:
ED Sport - Sør AS: Org.nr. 992445092